Om oss

Team i olika länder

Vi har team i flera länder men huvudsakligen i Sverige och Pakistan. Inom koncernen måste våra team arbeta med kollegor som finns på olika kontinenter. Detta skapar en utmaning men också en fördel då vi alltid har personal tillgänglig oavsett årstid. Under julledigheten är teamet i Pakistan tillgänglig och under Eid Mubarak-tid är teamet i Sverige tillgängligt. Svårigheten att ha teamet på olika håll är hur de inblandade koordinerar sitt arbete. Vi använder teknologier som finns för att säkerställa kvalitén på de olika delarna av arbetet.

Alla våra teamansvariga finns i Sverige. De samordnar arbetet med sina teammedlemmar och ser till att kvalitets- och standardnormer följs.

Med fokus på säkerhet

Vi har alltid säkerheten i fokus. Vår erfarenhet av att jobba med en produkt för finansmarknaden, Okapi, har hjälpt oss att alltid lägga största fokus på säkerheten. Varje enskild kund måste kontinuerligt skyddas inte bara vad gäller pengar utan också avseende kunddata.


Grundare

Gisele Mwepu är en IT-entreprenör med passion att använda tekniken för att förändra världen. Hon är grundare av Okapi, en Fintech-plattform för finansiell integration, och av SAFI (Språkapp för Inkludering). Gisele har både en magisterexamen i datalogi och en civilingenjörexamen i datateknik. Hennes passion är att använda sina kunskaper för att bidra till en bättre och inkluderande värld.